Trakovi CureTape so nežni do kože in ne povzročajo alergijskih reakcij. Ne vsebujejo lateksa, nosijo pečat kakovos TÜV in so izdelani v naši tovarni. Zelo kakovosten in elastičen bombažni material je vodoodporen ter premazan s predušnim hipoalergenim akrilnim lepilom. Izdelki CureTape se uvrščajo v razred I medicinskih pripomočkov in so skladni z mednarodnimi standardi kakovosti.

Izdelki

CURETAPE®
CLASSIC

Elastičen bombažni trak s predušnim, hipoalergenim akrilnim lepilom

CURETAPE®
BIG BOY

Elastičen bombažni trak s predušnim, hipoalergenim akrilnim lepilom

CURETAPE®
GIANT

Elastičen bombažni trak s predušnim, hipoalergenim akrilnim lepilom

CURETAPE®PUNCH

Trak z edinstvenim perforiranim vzorcem, ki povzroča različen pritisk pod trakom, zato so receptorji v koži in mišični ovojnici še bolj stimulirani. CureTape Punch se odlikuje po večji raztegljivost in deluje tridimenzionalno.

CURETAPE®SPORTS

Trakovi CureTape Sports so izdelani iz viskoze, polsintetične tkanine na naravni osnovi. Viskoza ponuja udobje bombaža, vendar je mehkejša na otip in se hitreje suši. Hipoalergeno akrilno lepilo zagotavlja izjemen oprijem in je vodoodporno.
Trakovi CureTape Sports so zelo primerni za nošenje med intenzivnim športnim udejstvovanjem, tudi v ekstremnih razmerah.

CURETAPE®ART

Trakovi CureTape Art so izdelani z edinstvenim postopkom potiskanja, pri katerem tkanina vpije barvilo, površina pa ostane gladka in mehka. Cure- Tape Art so edini kineziološki trakovi, izdelani s to metodo. Privlačni potiski na trakovih CureTape Art se dopolnjujejo z obstoječimi barvami iz linije CureTape Classic.

CROSSLINO®

CrossLinqs so sintetični, neelastični mrežasti trakovi z lepilom brez lateksa. Trakove CrossLinqs namestite na boleča mesta, miofascialne prožilne točke in akupunkturne točke. Delujejo na meridiane v telesu.

sl_SISlovenščina